Over ons2020-01-05T21:30:50+00:00

OVER ONS

Over ons

Westhoff Advocaten is een advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in de rechtsgebieden socialezekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Vanuit onze vestiging in Amsterdam kunnen wij zowel regionale cliënten als cliënten uit heel Nederland bijstaan.

Wij bestaan uit een hecht team van vier advocaten. Met deze unieke samenstelling hebben wij bijzonder veel kennis en ervaring in huis op onze rechtsgebieden. Lees hier meer over onze advocaten.

Westhoff Advocaten staat bekend om onze betrokkenheid bij onze cliënten. Wij zijn er om u te helpen en willen dan ook echt iets voor u betekenen. Ook hebben wij bijzonder goede relaties met de sociale instanties, waardoor het onderhandelen vaak soepel verloopt.

Juridische hulp voor iedereen

Als het gaat om uitkeringen en andere kwesties rondom het inkomen, zijn de gevolgen van elke beslissing groot. Daarom vinden wij dat er betaalbare professionele hulp beschikbaar moet zijn voor iedereen. Als u daarvoor in aanmerking komt, werken wij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Lees hier meer over onze tarieven.

Regelingen en wetten zitten vaak ingewikkeld in elkaar, terwijl ze er juist zijn om mensen te helpen. Wij vinden het daarom belangrijk dat u een duidelijk advies krijgt over uw situatie.

Heeft u een juridische vraag of probleem? Wij staan u graag bij met adviezen, onderhandelingen en bij procedures. Neem hier contact met ons op.

Deze website maakt gebruikt van analytische cookies. Prima